tirsdag 12. mars 2013

Kan du hjelpe meg?


Jeg har superlyst til å bake noe i dag, og klarer ikke slippe tanken på å lage ei kake med mørk "nestenflytende" browniesbunn, og bringebærmousse oppå der.

Men så må jeg nesten ha et lag til på toppen der, og klarer ikke bestemme meg for hva?

Hva tror du hadde vært godt?

Revet sjokolade bare? Eller et halvmykt sjokoladelokk? 

Eller noe helt annet? En tredje smak kanskje? 

Vil lage - må lage - men vet ikke hva! Hjelp!

2 kommentarer:

  1. tror kanskje jeg bare ville hatt revet sjokolade oppå....
    eg kommer eg da, si fra når den er ferdig. så dropper eg jobb :p hehe

    SvarSlett
  2. Det ble revet sjokolade på toppen ja. Lys hasselnøttsjokolade! Og det passet veldig fint igrunn! Kaka gikk ned på høykant i løpet av ganske kort tid! ;)

    SvarSlett

En kommentar er alltid hyggelig! =)