mandag 5. august 2013

Sommer og unnskyldninger!

"Hei bloggeeeeeen...!"

Unnskyldningene først. Hvorfor har jeg ikke blogga? 

1) Ammetåke
2) Midlertidig trebarnsmor
3) Sommer
4) Ammetåke
5) Ammetåke

Så da var det lagt på bordet. Ferdig med den saken.


Så! Sommeren er over nå, på en måte. Nå er hverdagen på vei tilbake. Barnehagen har startet opp igjen i dag, Saga reiste hjem til Høyanger i helga som var, Jan Erik er på jobb og Birk og jeg - vi suller hjemme.

Men vi har hatt en fin sommer vi. Jeg som er vant med å ha ett barn har fått litt å henge fingrene i da jeg plutselig har hatt tre barn alene om dagen.
Kjæresten fikk et vikariat (hos min gamle arbeidsgiver faktisk!) så han har jobbet siden slutten av juni, og jobber ennå. Det er utrolig godt at han har noe å gjøre, men det ble en brå overgang for min del i alle fall.
Først gikk vi hjemme begge to med ett barn - Aurora - som var i barnehagen.
Så kom barn nummer to - Birk - til verden, og vi begge gikk hjemme med han til han var tre uker - mens A fortsatt var i barnehagen.
Da B var tre uker så var det sommerferie, og A hadde fri - JE fikk vikariatet og samtidig kom Saga til oss og VIPS så var man trebarnsmor på sommerbasis.

PUHH!

Jentene har kost seg masse da, til tross for at når man har hengt på hverandre i noen uker så blir det litt krangling. For ikke å snakke om sladring! De er to håpløse frøkner. Håpløst fine også altså.
Birk har fått kjørt seg også med fikling dagen lang. Han kan da virkelig ikke tro han får fri når man har to storesøstre på 5 år som må konkurrere om å være mest storesøster.

I løpet av sommeren har vi igrunn bare kost oss. Vi hadde en ørliten traumatisk opplevelse da bamse forsvant, men vi er i ferd med å komme over tapet. Life goes on.

Under er det noen få bilder fra sommeren.



Saga fletter håret til "den onde stemoren". 

Saga - endelig sammen med lillebror og bestemor igjen.

Sagasøster og lillebror <3

Birkebolla har kledd seg for barseltreff på helsestasjonen.

Gærne jinter.

Aurora kan såvisst være gæærn alene og.




Har flere andre innlegg i tenkene for øeblikket. Jeg skal skrive et innlegg om turen på Barnas Båt, et innlegg om kontroller og utvikling hos Birk og et om vektnedgang, trening og kosthold.
Så - stay tuned eller no'!

Ha en fin dag, og ei flott kommende uke! <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En kommentar er alltid hyggelig! =)